Welkom op de Sterrekijker

Ieder kind is uniek. Op de Sterrekijker gaan we daarom uit van verschillen. We spelen in op hun kwaliteiten, vaardigheden en talenten en hebben hoge verwachtingen van de kinderen en onszelf. De kinderen worden optimaal begeleid en gevormd in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Onze school heeft een christelijke grondslag. Alle kinderen zijn welkom en iedereen maakt kennis met de christelijke tradities en verhalen die in onze cultuur een belangrijke rol spelen.

Wilt u weten wat wij voor uw kind kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kennismaking.

We zien u graag op de Sterrekijker!

Het team van christelijk IKC De Sterrekijker

Peuters

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Opvang

Buitenschoolse-opvang: voor- en na schooltijd.

Schoolgids

In de schoolgids leest u alles over ons onderwijs. Onder andere informatie over onze begeleiding, het team, afspraken en protocollen

-

Contact

U bent altijd welkom voor een (kennismakings)gesprek. We laten u graag meer van onze school zien. Maak daarvoor een afspraak via 078-8905800 of ons contactformulier.

-

Locaties

Hier vindt u een overzicht van de locaties van Stichting H³O. 

Stichting H³O heeft 10 christelijk IKC's, een aantal losse opvanglocaties, een SBO en een school voor voortgezet onderwijs.

"Kinderen van de Sterrekijker gaan respectvol om met andere mensen in de maatschappij. Wees trots op jezelf en op elkaar!"

Tot ziens op de Sterrekijker!